Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Raketlon + BBQ

29 augustus

Dag sportievelingen,

Op zaterdag 25 augustus organiseert TK De Pinte in samenwerking met Badmintonclub Latem-De Pinte en en tafeltennisclub TTC De Pinte de tiende editie van het Pintse racketlontornooi. Racketlon is een meerkamp waarbij je het tegen elkaar opneemt in tafeltennis, badminton, squash en tennis.

Hieronder vind je alvast antwoorden op je meest prangende praktische vragen:

  • Voor welk niveau is dat? Voor alle niveaus! Er worden recreatieve, competitieve en veteranen-reeksen georganiseerd, zodat zowel absolute racketlonleken als geklasseerde spelers aan hun trekken komen.
  • Hoe lang duurt dat? Het tornooi duurt normaal een volledige dag: in de voormiddag werk je je poule af, in de namiddag speel je sowieso verder voor je plaats in het eindklassement. Enkel wanneer je in een kleinere reeks speelt (bv. een bepaalde jeugdreeks), is het mogelijk dat je maar een halve dag moet spelen.
  • Waar gaat dat door? Het tornooi gaat door in het OCP (Polderbos 20, De Pinte) en op de tennisterreinen van TK De Pinte.
  • Wat moet dat kosten? Deelnemen kost amper €7. Daarvoor krijg je niet alleen een hele dag sportplezier, maar ook een T-shirt, een drankje en een broodje.
  • Maar ik heb niet al dat materiaal! Geen probleem als je niet zelf over alle rackets, pallets, ballen en shuttles beschikt: de clubs stellen gratis materiaal ter beschikking.
  • Ik wil mij inschrijven! Inschrijven doe je via de website van het racketlontornooi, voor 19 augustus. Bij je inschrijving geef je aan wat je niveau is en in welke reeks je thuis denkt te horen.
  • En dienen barbecue? Het racketlontornooi valt ook dit jaar weer samen met de barbecue van TK De Pinte. Ben je ingeschreven voor het tornooi, dan ontvang je later nog ’n uitnodiging voor de barbecue.
  • Ik heb nog ’n vraag! Geen paniek! Stuur gewoon een mailtje naar racketlondepinte@badmintonclublatemdepinte.be of pluis de website uit. Daar vind je immers nog ’n pak bijkomende informatie.

Gegevens

Datum:
29 augustus

Organisator

TC De Pinte

Locatie

Clubhuis TC De Pinte
Polderbos 3
De Pinte, Oost-Vlaanderen 9840 België
+ Google Maps
Tennisclub De Pinte vzw
Polderbos 3, 9840 De Pinte
ON 0419 193 517
RPR Gent (afd. Gent)
Email: tcdp@tcdp.be
Tel: 09 282 00 98
BE57 0682 2602 0535