Clubtornooi

Reglement en schema

HET TCDP CLUBKAMPIOENSCHAP start in mei. Het staat open voor alle TKDP leden. In de ENKEL reeksen, ongeacht welk klassement je hebt. Ook is er een Dubbel Dames, Dubbel Heren en Dubbel gemengd reeks in POULE-vorm voorzien. (maximaal 60 punten samen, tenzij je speelt met iemand van 5 punten)

Uitslagen poules dubbel heren: klik hier

Uitslagen poules dubbel dames: klik hier

Uitslagen poules enkel heren: klik hier

Uitslagen poules enkel dames: klik hier

Uitslagenpoules dubbel gemengd: klik hier

 

Tornooitabellen:

Enkel Heren

Enkel Dames

Dubbel Heren

Dubbel Dames

Dubbel Gemengd

Inschrijven

 1. Het CLUBKAMPIOENSCHAP staat open voor alle leden van TCDP.
 2. Er zijn vijf reeksen: ED – EH – DD – DH – DG. Voor de reeksen DD, DH en DG kan vrij ingeschreven worden tot een totaal van 60 punten .Van het ogenblik dat één van de deelnemers een dubbelklassement bezit boven de 55 punten, moet de partner NG of C30/5 zijn.
 3. De inschrijvingen zijn gratis. De spelers dienen zelf te voorzien van tennisballen.
 4. Inschrijven doe je via onderstaande link
 5. De uiterste datum van inschrijving is zondag 29 april 2018.

Organisatie

 1. De tornooileiding bepaalt de organisatie. (de loting, het tijdstip waarop de opeenvolgende rondes moeten afgewerkt zijn, enz.)
 2. De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen van Tennis Vlaanderen. Er wordt gespeeld naar 2 winnende sets. In alle dubbels is de 3e set een supertiebreak. In enkel speel je een 3e set. (We wijken dus enkel af van het reglement van Tennis Vlaanderen voor de inschrijving: zie 1.2.)
 3. Voor alle reeksen maakt de tornooileiding een planning op.
 4. Terreinen zijn bij bekendmaking planning niet gereserveerd. De tornooileiding kan voor de spelers een terrein voor 2 uur vastleggen. Dit kan enkel mits er minimaal 7 dagen voor er gespeeld wordt de vraag gesteld wordt via mail clubtornooi@tcdp.be en op voorwaarde dat een terrein nog vrij is. Spelers mogen uiteraard ook dit nog altijd zelf doen.
 5. Er kan van deze planning afgeweken worden na duidelijk communicatie naar de tornooileiding en na zijn/haar uitdrukkelijke toelating. De volgende match mag niet in het gedrang worden gebracht.
 6. Deadlines: De deadlines kunnen door de tornooileiding aangepast worden.
  1. voor de poules geldt de datum in de planning als deadline
  2. alle matchen, niet gespeeld voor woensdag 15 augustus, worden door tornooileiding onderzocht. Er wordt een forfait toegekend aan de ploeg die oorzaak is van het niet respecteren deadline (vorige zin). Dit kan uitgesteld worden tot moment van trekking van de speelschema’s voor september)
  3. voor de tabel geldt eveneens de datum in de planning. In overleg (met tegenspeler en tornooileiding) kan hiervan afgeweken worden, op voorwaarde dat de volgende match niet in het gedrang komt.
  4. ¼ finales zijn afgewerkt tegen 16 september
  5. ½ finales zijn afgewerkt tegen 23 september
  6. Alle finales worden gespeeld op zondag 30 september 2018. In de vroege avond volgt een receptie en de prijsuitreiking.

Communicatie

Voor elke gespeelde match wordt onmiddellijk een mail gestuurd met volgende gegevens:

 • naar clubtornooi@tcdp.be
 • en cc naar alle spelers van die match. In de mail staat over welke match het gaat en de uitslag van de wedstrijd (inclusief setstanden / Tiebreak)
 • over welke match het gaat
 • wie de winnaar is
 • de setstanden met resultaat van tiebreak

Vragen – opmerkingen – problemen – klachten

 1. Neem voor alle vragen, opmerkingen, problemen, suggesties, klachten contact op met clubtornooi@tcdp.be
 2. Bij overmacht (bv. weersomstandigheden) dient de match op eigen initiatief binnen de week afgewerkt te worden. Verwittig steeds de tornooileiding.
 3. Indien zich een probleem voordoet, beslist de tornooileiding soeverein. Beroep tegen haar beslissing is mogelijk bij het Dagelijks Bestuur.
 4. Het Dagelijks Bestuur maakt haar beslissing na overleg bekend aan de tornooileiding. Enkel de tornooileiding communiceert dit verder naar de spelers.
 5. Door hun inschrijving verklaren de deelnemers zich akkoord met het tornooireglement.

Tornooi Tabellen:

Enkel heren:

Enkel dames:

Dubbel heren:

Dubbel gemengd:

Dubbel dames:

Polderbos 3
9840 De Pinte
BE57 0682 2602 0535
ON 0419 193 517
Email: tcdp@tcdp.be
Tel: 09 282 00 98